Seuran esittely

ITÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY - IVU

on Itä-Vantaalla erityisesti Länsimäen ja Rajakylän alueilla toimiva ihmisten omaehtoiseen toimintaan perustuva monipuolinen urheiluseura.

Seuran arvot:

- tasa-arvo; järjestämme toimintaa 2 -vuotiaasta alkaen lapsille sekä naisille ja miehille aina vanhusikään asti.

- kestävä kehitys; toimimme lähellä alueemme asukkaita vieden toimintamme sinne missä ihmiset ovat, jolloin auton käyttäminen ei useinkaan ole välttämätöntä. 

- monikulttuurisuus; ryhmissämme liikkuu erittäin paljon maahanmuuttajataustaisia ihmisiä, jotka luovat erittäin monikulttuurisen ilmapiirin seuraamme.

- kasvatuksellisuus; liikkuminen on muutakin kuin urheilemista, ja pyrimme omassa toiminnassamme järjestämään myös muita kuin kilpailullisia tapahtumia. Toiminnassamme pyrimme opettamaan lapsille muun muassa ryhmässä toimimista ja muiden huomioonottamista.

- yhteisöllisyys; järjestämme jäsenistöllemme yhteisiä tapahtumia, sekä koko toimialueemme asukkaille yhteisiä liikuntatapahtumia.

Seura tarjoaa toimialueellaan urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille puitteet harrastaa kunto-, nuoriso- ja lasten liikuntaa aina pienimmistä junioreista varttuneemmille ikäpolville. Nuorten urheilutoiminnan kehittäminen on keskeistä IVU:n toiminnassa.

Lasten tanssi ja aikuisten kuntoliikunta ovat IVU:n vahvimmat lajit. Lisäksi seurassa on mm. sählyä aikuisille ja jumppaa sekä lapsi-aikuinen liikuntaa leikki-ikäisille lapsille.

Menestyäkseen seuratoiminta tarvitsee ohjaajia ja vanhempia sekä muita urheilun toimijoita.


Urheilullinen menestys ja laaja nuorisotoiminta ovat mahdollisia vain vanhempien tuen ja osallistumisen avulla.

Tervetuloa mukaan kaikki toiminnastamme kiinnostuneet !!