Seuran esittely

ITÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY - IVU

on Itä-Vantaalla erityisesti Länsimäen ja Rajakylän alueilla toimiva ihmisten omaehtoiseen toimintaan perustuva monipuolinen urheiluseura.

Seuran arvot:

- tasa-arvo; järjestämme toimintaa niin lapsille ja nuorille tytöille ja pojille 2,5 -vuotiaasta alkaen, sekä naisille ja miehille aina vanhusikään asti.

- kestävä kehitys; toimimme lähellä alueemme asukkaita vieden toimintamme sinne missä ihmiset ovat, jolloin auton käyttäminen ei useinkaan ole välttämätöntä. Turnauksiin ja tapahtumiin kuljemme mahdollisimman paljon kimppakyydeillä.

- monikulttuurisuus; ryhmissämme liikkuu erittäin paljon maahanmuuttajataustaisia ihmisiä, jotka luovat erittäin monikulttuurisen ilmapiirin seuraamme.

- kasvatuksellisuus; liikkuminen on muutakin kuin urheilemista, ja pyrimme omassa toiminnassamme järjestämään myös muita kuin kilpailullisia tapahtumia. Toiminnassamme pyrimme opettamaan lapsille muun muassa ryhmässä toimimista ja muiden huomioonottamista.

- yhteisöllisyys; järjestämme jäsenistöllemme yhteisiä tapahtumia, sekä koko toimialueemme asukkaille yhteisiä liikuntatapahtumia.

Seura tarjoaa toimialueellaan urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille puitteet harrastaa monipuolista kunto-, nuoriso- ja kilpaurheilua aina pienimmistä junioreista varttuneemmillekin ikäpolville. Nuorten urheilutoiminnan kehittäminen on keskeistä IVU:n toiminnassa.

Seura tarjoaa nuorille monipuolisia mahdollisuuksia liikuntaan ja myös kilpaurheiluun. Jalkapallo ja kuntoliikunta ovat IVU:n vahvimmat lajit. Lisäksi seurassa harrastetaan mm. sulka- ja lentopalloa.

Menestyäkseen seuratoiminta tarvitsee valmentajia, ohjaajia, huoltajia ja muita urheilun toimijoita.
Urheilullinen menestys ja laaja nuorisotoiminta ovat mahdollisia vain vanhempien tuen ja osallistumisen avulla.

Tervetuloa mukaan kaikki toiminnastamme kiinnostuneet !!