Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue Miehet

Seuran esittely

 ITÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY - IVU

on Itä-Vantaalla erityisesti Länsimäen ja Rajakylän alueilla toimiva ihmisten omaehtoiseen toimintaan perustuva monipuolinen urheiluseura.

Seuran arvot:

- tasa-arvo; järjestämme toimintaa niin lapsille ja nuorille tytöille ja pojille 2,5 -vuotiaasta alkaen, sekä naisille ja miehille aina vanhusikään asti.

- kestävä kehitys; toimimme lähellä alueemme asukkaita vieden toimintamme sinne missä ihmiset ovat, jolloin auton käyttäminen ei useinkaan ole välttämätöntä. Turnauksiin ja tapahtumiin kuljemme mahdollisimman paljon kimppakyydeillä.

- monikulttuurisuus; ryhmissämme liikkuu erittäin paljon maahanmuuttajataustaisia ihmisiä, jotka luovat erittäin monikulttuurisen ilmapiirin seuraamme.

- kasvatuksellisuus; liikkuminen on muutakin kuin urheilemista, ja pyrimme omassa toiminnassamme järjestämään myös muita kuin kilpailullisia tapahtumia. Toiminnassamme pyrimme opettamaan lapsille muun muassa ryhmässä toimimista ja muiden huomioonottamista.

- yhteisöllisyys; järjestämme jäsenistöllemme yhteisiä tapahtumia, sekä koko toimialueemme asukkaille yhteisiä liikuntatapahtumia.

Seura tarjoaa toimialueellaan urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneille puitteet harrastaa monipuolista kunto-, nuoriso- ja kilpaurheilua aina pienimmistä junioreista varttuneemmillekin ikäpolville. Nuorten urheilutoiminnan kehittäminen on keskeistä IVU:n toiminnassa.

Seura tarjoaa nuorille monipuolisia mahdollisuuksia liikuntaan ja myös kilpaurheiluun. Jalkapallo on IVU:n vahvin laji. Lisäksi seurassa harrastetaan mm. sulka- ja lentopalloa, salibandyä sekä kuntoliikuntaa.

Menestyäkseen seuratoiminta tarvitsee valmentajia, ohjaajia, huoltajia ja muita urheilun toimijoita.
Urheilullinen menestys ja laaja nuorisotoiminta ovat mahdollisia vain vanhempien tuen ja osallistumisen avulla.

Tervetuloa mukaan kaikki toiminnastamme kiinnostuneet !!